Podaljšujemo prijave v tekmo 33. SOF-a

10.04.2024

Lahko si oddahnete - za vse zamudnike prvega roka smo podaljšali prijave v festivalsko tekmo do 24. aprila 2024 do polnoči.

Da ob prijavi del ne boste česa pomembnega pozabili se za pomoč obrnite na dela@sof.si ali po telefonu: 01 439 60 41. Srečno!

 

SOF ostaja državno prvenstvo

"Naj začnem z zgodbo: v neki ulici so delali trije čevljarji. Prvi je imel v izložbi napisano “Najboljši čevljar na svetu”, drugi je potencialnim strankam sporočal, da je “Najboljši čevljar v kraljestvu” tretji pa je preprosto trdil, da je “Najboljši čevljar v ulici”. Vzporednica s tekmovalnim oglaševanjem je jasna: lepo je prejemati nagrade na različnih kreativnih festivalih po svetu, a SOF je vendarle posebna tekma, državno prvenstvo, v katerem žirija stanovskih kolegov presoja dela, nastala v podobnih pogojih.

Izgovori o specifikah in majhnosti našega trga, h katerim se radi zatekamo na večjih festivalskih odrih, tukaj odpadejo. Imamo iste naročnike, s primerljivimi proračuni in v istem času in prostoru nagovarjamo podobne ciljne skupine, zato je primerjanje rešitev še toliko bolj zanimivo in relevantno. Upam, da bomo imeli veliko dela in da nas čakajo težke odločitve. Bring it on!"  Boštjan Napotnik, predsednik žirije 33. SOF