CENIK OSEBNE UDELEŽBE

29. SOF

Polna prijavnina

Vključuje dostop do predavanj, dogodkov za mreženje, projekcije del, podelitve nagrad in zabave. 

280,00 € + DDVNAKUP

Mladi kreativci

Cena za obisk festivala velja za posameznika, ki je prijavljen na natečaj za Mlade kreativce.

70,00 € + DDVNAKUP

Študentska prijavnina

Vključuje dostop do predavanj, dogodkov za mreženje, projekcije del ter zabave. Ne vključuje zaključne prireditve s podelitvijo nagrad.

28,69 € + DDVNAKUP

CENIK PRIJAVNIN

VRSTA PRIJAVNINEBrez DDVZ DDV
Polna prijavnina
Polna prijavnina

Vključuje dostop do predavanj, dogodkov za mreženje, projekcije del, podelitve nagrad in zabave. 

280,00 €341,60 €NAKUP
Študentska prijavnina
Študentska prijavnina

Število mest je omejeno. Vključuje dostop do predavanj, dogodkov za mreženje, projekcije del ter zabave. Ne vključuje zaključne prireditve s podelitvijo nagrad.

28,69 €35,00 €NAKUP
Mladi kreativci
Mladi kreativci – prijavnina na 29. SOF

Cena za obisk festivala velja za posameznika, ki je prijavljen na natečaj za Mlade kreativce.

70,00 €85,40 €NAKUP

UGODNOSTI

  • 3+1: Ob sočasnem nakupu štirih prijavnin je četrta brezplačna. Brezplačna prijavnina je enaka najcenejši kupljeni prijavnini. Ugodnost ne velja v primeru nakupa študentskih prijavnin, ter v primeru prijavnine na natečaj Mladih kreativcev.
  • Posebna ugodnost za prijavitelje: Ob prijavi 10-ih kreativnih del v tekmo festivala vam podarimo eno polno prijavnino za osebno udeležbo.
  • Člani SOZ imajo na prijavnine za osebno udeležbo na 29. SOF 15 % popust. Pogoj za koriščenja popusta so poravnane vse predhodne obveznosti do SOZ-a.
  • Člani DMS imajo na prijavnine za osebno udeležbo na 29. SOF 10 % popust. Popust se ne sešteva z ostalimi ugodnostmi in ne velja za študentske prijavnine.

Cene posebnih ponudb veljajo samo, če je znesek poravnan do roka za plačilo navedenega na predračunu.

Ob prevzemu prijavnine na festivalski recepciji se morajo udeleženci identificirati z osebnim dokumentom. Prijavnine so vezane na osebo in niso prenosljive.

Število mest zaradi načina izvedbe omejeno.

S prijavo na festival se strinjate s splošnimi pogoji in pravili.

Študentsko prijavnino lahko koristijo samo redni študentje, mlajši od 26 let (rojeni po 2. 4. 1994). Študentje morajo ob prijavi priložiti dokazilo o študentskem statusu in se ob prevzemu akreditacije identificirati z osebnim dokumentom. Študentska prijavnina se izključuje z ostalimi ugodnostmi in ne vključuje zaključne prireditve s podelitvijo nagrad. 

ODJAVA

Neplačilo predračuna ne pomeni samodejne odjave z dogodka. Odjava mora biti v pisni obliki posredovana na info@sof.si. Za odjavo do vključno 7. 8. 2020 velja strošek odpovedi v vrednosti 50 % vrednosti prijavnine. Za odjavo med 7. 8. in 25. 8. 2020 velja strošek odpovedi v vrednosti 75 % vrednosti prijavnine. Po 26. 8. 2020 povračilo ni več možno. V primeru odjave po navedenem skrajnem roku oz. neudeležbe na dogodku iz katerega koli razloga, je udeleženec dolžan poravnati prijavnino v celoti oziroma se že plačana kotizacija v celoti zadrži. V primeru odpovedi prijavnine, udeleženec ni upravičen do dobroimetja za leto 2021. Odjava z dogodka ne pomeni tudi odjave iz hotela, za katero mora poskrbeti posameznik sam.

V primeru, da se že prijavljena oseba ne more udeležiti 29. SOF-a zaradi višje sile, je v skladu s splošnimi pogoji možna prijava nadomestnega udeleženca.