Žirija mladih kreativcev

25.01.2023

Zmagovalni par natečaja "Mladi kreativci" bo tudi letos izbrala petčlanska žirija, ki ji predsteduje Medeja Kraševec, kreativna direktorica, Luna \TBWA.

Medeji se bodo pridružili še: predstavnica Zavarovalnice Triglav, d.d., kot partnerja, Maša Čeplak, višja strokovna sodelavka, Gal Erbežnik, izvršni kreativni direktor, AV studio, Sašo Petek, kreativni direktor, Agencija 101 in Jure Tovrljan, kreativni direktor, SHIFT.

"Tekmovanje Mladi kreativci ni samo še eno tekmovanje za kreativce - je edino državno prvenstvo v kreativnosti, ki prinaša prestižni naziv Mladi kreativec leta. Naziv, ki ima težo. V vseh pomenih. Naziv, ki odpira vrata. Naziv, ki napoveduje prihodnost.
Pa tudi v Cannes te pelje! Obljubljeno deželo vseh v oglaševanje zaljubljenih kreativcev. Na fantastičen enotedenski festival, kjer srečaš največja imena industrije (pa i šire!), največje in najbolj vroče znamke, svoje kreativne mišice pa lahko meriš s tekmovalci s celega sveta," spodbudno pravi Medeja Kraševec, predsednica žirije Mladih kreativcev, kreativna direktorica, Luna \TBWA.