Neizogibna prihodnost digitala

14.06.2023 11:15 - Avditorij Portorož

Se počutite nekoliko izgubljeni v tej nenehno spreminjajoči se digitalni pokrajini? Prisluhnite Andražu Štalcu, ki vam bo na prihajajočem predavanju na SOF-u povedal več o trenutno najbolj vročih digitalnih trendih!

Na tem vznemirljivem digitalnem potovanju bomo raziskali nekaj najbolj perečih vprašanj, s katerimi se podjetja soočajo v današnji nenehno razvijajoči se digitalni pokrajini. Govoril bo o najnovejših trendih in strategijah, ki vas bodo ohranili stopničko pred ostalimi, od vse večje negotovosti novih tehnologij do oblikovanja podatkovne izkušnje, ki je v prvi vrsti namenjena človeku.

Dotaknili se bomo tudi sveta brez piškotkov. Z uvedbo novih predpisov o zasebnosti in spremembami pri spletnem sledenju se lahko srečanje s strankami v svetu brez piškotkov zdi zahtevna naloga. Vendar brez skrbi, Andraž bo z vami delil nasvete in trike za premagovanje teh novih izzivov.

Ne glede na to, ali ste izkušeni digitalni strokovnjak ali šele začenjate svojo digitalno pot, je to predavanje odlična priložnost, da ostanete v ospredju.

Na tej vznemirljivi digitalni pustolovščini bo Andraž Štalec vaš navigator! Buckle up.