[DELAVNICA] Zgodbe, ki odpirajo srca in denarnice

02.04.2020 14:15 - Dvorana Levante, Kempinski Palace Portorož

V 5 korakih do uporabnega poslovnega zgodbarjenja na številnih področjih

Danes na vsakem koraku poslušamo, da prodajajo le še zgodbe. In da seveda potrebujete vaše lastne, originalne in avtentične …

Se sprašujete, kako jih uporabiti? Se sprašujete, če jih sploh imate? Ste kot mnogi morda prepričani, da nimate takšnih, ki bi zanimale druge oziroma bi bile uporabne za poslovno zgodbarjanje?
»Kdor misli, da jih nima, se moti. Vsakdo jih ima in še kako so uporabne,« dokazuje zgodbar, novinar in urednik Dušan Waldhütter.

Razkril vam bo svet hitrega poslovnega zgodbarjenja in vas v 5 korakih naučil poiskati navdihe za lastne avtentične zgodbe na 15 različnih načinov. Pokazal vam bo, kako uporabite zgodbo, da dosežete hitreje, karkoli si želite, pa naj gre za prodajo, širjenje vrednot podjetja, organizacijo dela, predstavitve in predavanja ali za osebno znamčenje oziroma iskanje novih poslovnih priložnosti. Razkril vam bo drobne skrivnosti zgodbarjenja in vas vodil skozi postopek ustvarjanja; izstopajoče zgodbe, nastale na delavnici, pa bo nagradil s svojo knjigo The Business of Storytelling/Donosno zgodbarjenje, ki je izšla ravno pred letošnjim SOF-om.