Že imaš izbrane vsebine, ki jih ne smeš zamuditi?

04.06.2023

Tekom dveh festivalskih dni bodo svoje zgodbe, znanje, ideje in izkušnje delili številni domači in mednarodni govorci. Na festivalskem odru bodo zagotovo navdušili govorci iz Romunije, Poljske, Grčije, Litve, Švice, Kitajske in nepogrešljivi domači strokovnjaki, ki bodo o vlogi in moči kreativnosti v današnjem času spregovorili iz najrazličnejših zornih kotov.

Festival bo otvorila nova generacija Mladih kreativcev, ki bo spremenila prihodnost slovenskega oglaševanja. Govorili bomo o disciplini in omejitvah kreativnosti, hkrati pa nas bo Catalin Dobre iz svetovne mreže McCann popeljal iz cone udobja in naučil tvegati. V nadaljevanju se bomo dotaknili trajnostnega oglaševanja, se pridružili vznemirljivemu potovanju v prihodnost digitala in raziskali, kako inteligentno uporabljati umetno inteligenco. Z Gavinom Chengom iz kitajskega DDB FTW Worldwide in drugimi bomo pogledali v svet gaminga, o tisti pravi športni igri pa bo iskreno in z nasmehom spregovorila Ilka Štuhec. Prvi dan bo zaokrožil SUPERFAJN EUROPLAKAT PARTY in skupina Manouche. Dobimo se v Alayi!

Programski urnik: sreda, 14. junij

 

Tudi drugi dan se bomo posvetili prepletu kreativnosti in umetne inteligence. Spraševali se bomo, ali je kreativnost nekaj, česar se lahko priučimo, pogledali v ozadje danes priljubljenega trenda jugo šik in preizpraševali vlogo personalizacije. Z arogantnostjo, poštenostjo in altruizmom nas bo presenetil Aidis Dalikas, Httpoolov globalni vodja kreativnih storitev. Vsi lačni novih idej pa boste na svoj račun prišli na ustvarjalni okrogli mizi, kjer bosta z nami mednarodno priznana in nagrajena kuharska mojstra Luka Košir in Jorg Zupan.

Programski urnik: četrtek, 15. junij